dimarts, 23 de febrer del 2016

Jocs Intantil

Les monitores de infantil tot sovint organitzen jocs per als més petits del menjador. Us deixem les imatges del dia d'avui, on a través del tacte els nens i nenes havien de descobrir qui era el nen o nena que trobaven, així com també un joc de coordinació amb pilota.








Mussols de la Sort

Al llarg de la setmana durem a terme l'activitat del Mussol de la Sort. Consisteix en construir el nostre mussol i regalar-lo a algun company o companya, d'aquesta manera el mussol actua com a amulet...





diumenge, 21 de febrer del 2016

dijous, 11 de febrer del 2016

Dibuixem i Pintem (Infantil)

Els més petits de l'escola no han sortit al pati per la pluja i han aprofitat l'esbarjo per dibuixar i pintar. Mireu quins nens i nenes més artistes!




Jocs esportius

Una vegada més, els monitors del menjador hem organitzat jocs esportius al pavelló. La participació dels nens i nenes ha set màxima, així com també s'ho han passat molt i molt bé.



dimarts, 9 de febrer del 2016

Construcció PUZZLE

Durant aquest migdia hem preparat una activitat per a construïr un PUZZLE, als nens i nenes els hi ha agradat molt. Us deixem un tast d'imatges.






divendres, 5 de febrer del 2016

Disfresses carnestoltes

Els nens i nenes del menjador ens hem dissfressat de cuiners i cuineres, mentre que els més petits s'han dissfressat de taronges. Mireu què xulo!



Jocs (Infantil)

Les monitores d'infantil preparen jocs per als més petits de l'escola. El joc de les cadires, peixets a la red i pilotes a l'aire entre d'altres...








dijous, 4 de febrer del 2016

Complements de carnestoltes

Els nens i nenes del menjador han fet un barret i un vas de paper on hi podem beure aigua... us imagineu de què ens disfressem?






Disfresses carnestoltes (Infantil)

Els més petits també han començat a fer les seves disfresses!






dilluns, 1 de febrer del 2016

Enllestint disfresses

Avui hem continuat les disfresses de carnestoltes, ja les tenim gairebé a punt...