dilluns, 21 de desembre del 2015

Decoració de Nadal

Abans de les vacances de nadal hem fet una activitat de decoració amb pals de colors. Cadascú ha construït el que més li ha agradat; un marc de fotos, un arbre de nadal i floquets de neu entre d'altres!





Cançons de Nadal

Durant aquest dies previs a les vacances de nadal els nens i nenes del menjador, tant petits com grans, hem pogut gaudir i ballar tot tipus de cançons de nadal. Ens agrada molt la música, ens ho passem bé i ens relaxem!

dijous, 17 de desembre del 2015

dimecres, 16 de desembre del 2015

Activitat Memory

Avui al menjador de l'escola, els nens i nenes han pogut elaborar el seu propi joc Memory de fruites i verdures per jugar amb bona companyia aquestes festes.




Ninots de neu (Infantil)

Els més petits de l'escola han pintat un ninot de neu que posteriorment s'han pogut endur a casa.




Caixetes de paper

El dilluns i el dimarts hem fet caixetes de paper de colors per guardar les nostres coses personals. L'activitat ha tingut molta acceptació entre els nens i nenes del menjador. Mireu quines caixetes més boniques i originals!





divendres, 11 de desembre del 2015

Arriba el Nadal!

Al menjador de l'escola ja ha arribat el nadal, llaços, purpurina, dibuixos i felicitat!



dijous, 10 de desembre del 2015

Taller de circ i globoflèxia

Al llarg d'aquests dies els nens i nenes del menjador han pogut participar en els Tallers de Circ i l'activitat de Globoflèxia. S'ho han passat d'allò més bé! Mireu, mireu...






dimecres, 2 de desembre del 2015

Entrega de premis Concurs de Dibuix

Aquest dimarts hem repartit els premis del concurs de dibuix que vam organitzar la setmana passada aprofitant la temàtica del Dia Mundial de la Infància.

Els monitors han repartit un detall a tots els participants i a més a més dos regals per a les dues guanyadores del concurs.